Tuleva toimitusjohtaja itse

aamuauringossa Saarijärven Maapallopatsaalla

Kuten suurin osa muistakin suomalaisista koen työnteon lähinnä pakollisena kuviona muutaman hassun euron hankkimiseksi. Todellisuudessahan olen yhteiskunnan paineessa riutuva hauras yksilö ja tunneherkkyydeltäni lähes verrattavissa neuvostoliittolaiseen DT-100 puskutraktoriin. Suurin haaveeni on tietysti lottovoitto ja ellen sitä saa niin johtava asema jossain organisaatiossa henkseleitä paukutellen ja pitkiin lounaisiin huolella keskittyen. Toki olen myös käytettävissä valittaessa johtajia erilaisiin valtion virastoihin ja laitoksiin. Palkka ja puoluekanta ovat aina sovittavissa :-)

Henkilökohtainen työhistoriani koostuu kaikesta mahdollisesta mitä maalaispoika vain on ehtinyt kokeilemaan. Kova pakkastalvi varastomiehenä opetti minulle koulunkäynnin merkityksen. Tutkintoa seuranneet vuodet opettivat myös pakkasenkestävyyden merkityksen; kukaan ei saneeraa alaistaan vapaaehtoisesti jos joutuu itse lähtemään ulos hänen tehtäviinsä :-) Heittopussina olo ei sovi urahakuiselle henkilölle mutta ammatillista osaamista se vahvistaa kummasti. Jos tarvitset ohjelmoitavia logiikkoja ymmärtävää trukkikuskia niin ota rohkeasti yhteyttä, vastaan huomiota herättämättä eri lähettäjänimellä mutta oikealla tilinumerolla :-)

Joutoaikaani kulutan aikaani erilaisia tietokoneita räpläten ja kunnollisia ihmisiä kiusaten. Muulloin katselen elokuvia, kuuntelen musiikkia ja lueskelen ne keskivertosuomalaisen neljä pakollista kirjaa vuosittain ja jännitystä elämääni saan vanhalla Fordsonillani.

takaisin etusivulle