Nettiyrityksen tuotevalikoima

Jossakin vaiheessa jouduin myös miettimään nettiyriykseni tuotevalikoimaa ja karsin nopeasti joukosta pois kaikki konkreettiset tuotteet koska niihin liittyy aivan turhia pääoma- ja logistiikkakuluja ja uskon vakaasti Anttilan ja muiden perinteisten postimyyntimyyntifirmojen ammattitaitoon. Jokin harrastuksiin liittyvä erikoistuote omana maahantuontina voisi antaa pienen siivun jokapäiväisestä leivästä mutta sellaisen liiketoiminnan pyörittäminen vaatisi oman suhdeverkostonsa.

Virtuaalituotteista yksi olisi yli muiden, suorastaan luotu nettilevitykseen mutta valitettavasti tämä palveluntarjoaja suhtautuu nuivasti asiakkaidensa rikastumiseen aikuisten ihmisten rahoilla. Erilaiset ohjelmistopalvelut olisivat myös mahdollisia jos keksisi jotain minkä Microsoft ostaisi oikeusjuttua välttääkseen mutta sehän vaatisi ohjelmakoodin vääntöä ja se haiskahtaa jo työltä. Kolmas vaihtoehto olisi esim. konsultointi tai muu ennustaminen jolloin voisi jo laskuttaa tajuttomia summia ja syyttää todennäköisistä epäonnistumisista markkinavoimien epävakautta, yllättävää käännettä Mars-planeetan radassa tai pahansuopien ihmisten noituutta :-)

Potentiaalisille sijoittajille voin toki luoda lukuisia skenaarioita joiden oleellinen ydin tulisi olemaan asiallinen kassavirta sijoittajan tililtä omalle henkilökohtaiselle tililleni muutaman pikku mutkan kautta. Normaalioloissa tulkinnanvarainen varainsiirtohan luokitellaan liiketoimeksi jos siirtynyt summa on kyllin iso ;-)

takaisin etusivulle