Miksi oma yritys?

Sivistys saapui aikoinaan myös entiselle työpaikalleni ja omakin tulevaisuuteni yrityksen aitojen sisällä oli siinä määrin uhattu että päätin noudattaa eteläpohjalaisen verenperintöni kutsua ja rupesin suunnittelemaan omaa yritystäni. Tuona herätyksen hetkenä IT-busines oli päivän sana ja jokainen siihen ryhtynyt keräsi vähintään miljoonavoitot ihan yksinkertaisilla kotisivuliiketoimilla joten tottakai minäkin ostin innolla oman .com-päätteisen domainin. Tulevaisuus näytti jo niin ruusuiselta että kävin katsomassa paikallisesta miesten vaatetusliikkeestä itselleni parempaa tummaa pukua, maksutapana tietenkin yritykseni osake sekä opettelin sanomaan sopivan painokkaasti " rot kom pisnes, juu nou" :-)

Muutaman kuukauden kuluttua totesin että ennustajankaan hommaan minulla ei näköjään ole kykyjä. IT-busines romahti mutta aidat säilyivät joten katsoin parhaaksi pitää turpani kiinni tulevista miljoonista ja tyytyä pienempään euromääräiseen kuukausikorvaukseen kunnes minullekin kerrottiin aidan ulkopuolisen elämän tarjoamista lukuisista mahdollisuuksista.

Valitettavasti vuosisatojen aikana kehittynyttä eteläpohjalaista geeniperimää ei nuijita niin vain uuteen uskoon yhden sukupolven aikana joten päätin varmuuden vuoksi säilyttää tämän domainin, harjoitella hiljakseen HTML:ää ja täyttää nämä sivut muulla aineistolla tulevaisuuden miljoonia odotellessa. Ja jos Sinulla on jo kasassa nuo miljoonat ja mietit niiden sijoittamista niin ota yhteyttä, minulla on lukuisia sijoitusideoita mm.Gayman-saarillakin..... :-)

Terveisin Urpo Mustapää